İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Musa Efendi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

İstanbul Anadolu Mektebi Yazar Okumamaları kapsamında okulumuzda değerli yazarımız Mustafa Kutlu'nun aile hayatını, davasını, Tasavvufa bakış açısını ve Anadolu insanına verdiği önemi işledik. Panelimizde emeği geçen kıymetli öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Şbt

Musa Efendi ailesi olarak okulumuzda en güzel günlerden birini yaşadık. Kıymetli öğrencileirmizin Hafızlık İcazet Törenini kıymetli annelerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Bizlere bu günleri gösteren, yaşatan Rabbimize hamdolsun.

Ara

Değerli Yazarımız Tuğba AKBEY İNAN hanımefendi ile kıymetli tecrübelerini paylaştığı programımızda öğrencilerimizin kitaplarını ayrı ayrı güzel cümleleriyle imzalayıp öğrencileirmizin kitap sevgisiyle özel olarak ilgilendi.

Ara

3 Aralık 2023 pazartesi günü Musa Efendi Kız AİHL okulumuzda veli toplantısı gerçekleşecektir.

Ara

Öğrecilerimizin kendilerini geliştirdikleri eğitim öğretim sürecinde Uzm. Kl. Psk Müjde YAHŞİ hanımefendi ile paylaştığı değerli bilgileri için teşekkür ederiz.

Ara

Musa Efendi ailemize yeni katılan 5. Sınıf, Hazırlık sınıfları ve 9. Sınıf öğrencilerimize yönelik "Ailemize Hoş Geldin" etkinliği düzenledik. Aramıza yeni katılan kıymetli öğrencilerimizle lezzetli ikramalr ve hoş sohbet eşliğinde daha yakından tanıştık, duygu ve düşüncelerimizi paylaştık.

Son Kayıt: 22 Aralık

Ara

Vakti Kuşanmak - Namaz Çizelgesini en güzel şekilde dolduran kıymetli öğrencilerimiz ve değerli öğretmenlerimiz ile beraber eğlenceli bir pazar günü geçirdik. Bu güzel günde bizleri sevgi ve muhabbetle ağırlayan @azizmahmudhudayikursu muza çok teşekkür ederiz.

Program İçeriği

Büyük Çamlıca Camii Sabah Namazı ve Camii Gezisi

İslam Medeniyetleri Müzesi Gezisi

Kahvaltı

Broş Atölyesi

Ara

İstanbul Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında öğrenci meclisimiz ile ilk toplantımızı verimli bir şekilde gerçekleştirdik. Kıymetli idarecimiz , öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz okulumuzla alakalı istişareler yaptılar.

May

Kıymetli öğretmenlerimiz ile Peygamber Efendimiz (s.a.v.)'in eğitim anlayışı ve metodu üzerine makale taramaları yaptık.

May

Okulumuzda belirlenen öğrenci gruplarımız ile beraber öğretmenimiz gözetiminde vaaz ve namaz uygulamaları gerçekleştirdik.

May

Etkili sınıf yönetimini oluşturan süreçler ve olumlu-olumsuz etkileyen öğretmen davranışlarına yönelik yeni stratejiler incelenerek öğretmenlerimiz ile değerlendirdik.

Nis

Dünden bugüne İmam Hatip okullarında yaşananlar ile ilgili Sümeyye ERDOĞAN BAYRAKTAR Hanımefendi öğrencilerimiz ile tecrübe paylaşımı yapacaktır.

Nis

Kıymetli idarecilerimiz, öğretmen ve öğrencilerimiz ile gerçekleştirdiğimiz son mukabelemizde Sakal-ı Şerif'i ziyaret etmek nasip oldu. Rabbimizden bizleri Peygamber Efendimiz (ﷺ)'e layık bir ümmet, vatana millete hayırlı ve faydalı evlat eylemesini niyaz ederiz.

Programımızın içeriğinde;

▫️Mukabele ve dua

▫️Mukabele okuyan ve katılanlara hediyeler

▫️Ayın öğrencileri açıklanması

▫️Dönem birincileri ödül takdimi

▫️Tesettür ile müşerref olan öğrencilerimizi takdim ve onore töreni gerçekleşmiştir.

Programımızın tertibinde emeği geçen  herkesten Allah razı olsun. Rabbimiz nice Ramazanlara afiyetle kavuştursun.

Nis

İslam mediyet tarihini anlatmak üzere koridorlarımız panolarımıza sunumlar oluşturduk.